04 januari, 2007

Great Ocean Road.. en terug tot in St. Kilda, Melbourne

De Great Ocean Road was echt heel mooi. Niet voor niets "een van de mooiste autoroutes ter wereld". Alhoewel het de eerste dag niet heel fantastisch weer is geweest, is het toch een heel speciale dag geworden! In Apollo Bay zijn we, geloof het of niet, een winkeltje tegengekomen met de naam Goossens!! Wie uit Antwerpen komt, weet natuurlijk dat dit een Antwerpse Chocolatier is!! Natuurlijk zijn we daar binnen gegaan en hebben we een zalig lekkere warme chocolademelk gedronken, en een nog lekkerder Antwerps Handje gegeten! Na wat babbelen met Thierry, de eigenaar, hebben we volledig onverwacht nog genoten van Australische en Belgische gastvrijheid. We hebben dus ons tent zelfs niet moeten opzetten en hebben kunnen logeren bij een Australisch koppel uit Melbourne en de dag erna bij Thierry en Cherrie. Echt geluksvogels dat we zijn!

Als alles meezit, gaan we zaterdag of zondag terug naar Apollo Bay en gaan we nog een weekje helpen in hun winkel! Genieten van het (hopelijk) mooie weer, de lekkere chocolatjes, het mooie dorpje,.....

Daarna wacht ons nog een 3 a 4 tal dagen Melbourne met natuurlijk de Australia Open op het programma!!

ask

2 Comments:

Anonymous Anoniem said...

dag AS&Kris! vandaag is het nog exact 10 keer slapen en dan zijn jullie terug!! Joepiiee!! veel plezier tussen de belgische chocolaatjes en tot heeeel binnekort! xxx

1/09/2007 8:53 a.m.

 
Blogger Els said...

Hey lieverds!

Zalig zeg chocolatier Goossens!! mmmm Belgische chocolade ver weg in Australiƫ.. wat wil je nog meer?
En binnenkort de US open! Helemaal fantastisch! Ik al tennifan.. ben jaloers! Spijtig genoeg zal je Henin niet zien, hopelijk Clijsters wel.. ik hou de tv beelden extra in het oog naar hevige belgische supporters ;-)

Zoals Aline al zei: 't is bijna gedaan jullie down under story, en dat kunnen ze al niet meer afpakken van jullie! Jullie hebben het weeral gehad! Geweldig!
Mams en paps en zusje zullen ook blij zijn om Asje terug thuis te hebben en het zelfde bij Krisje thuis! Na 5 maanden. Pas jullie alvast maar aan aan het weer.. niet koud maar wel nat!

Ik kijk er naar uit om jullie terug te zien!

Alvast een geweldige reis terug en nogmaals geniet er nog van!!!

Dikke kussssssss

Els

1/11/2007 2:33 a.m.

 

Een reactie posten

<< Home